Missatgeria privada segura.

Un sistema de missatgeria privada a través de connexió LTE funcional a tot el món i amb un temps de vida limitat de sis mesos, pagaments a través d'moneda digital, passarel·les de pagament anònim, connexió a Internet protegida per triple sistema de confidencialitat. Pont feia xarxa TOR i successiva connexió OpenVPN sempre anònima. Un altre pont en TOR per després de gaudir a la fi d'una xerrada totalment segura, confidencial i anònima.

Perquè és necessària tanta privacitat? Per òbviament garantir que cada ciutadà pugui a la fi obtenir un sistema compatible segons les últimes normatives europees sobre la confidencialitat de les dades privades. Com de normativa Espanyola segons reglament general de protecció de dades.

Especificacions tècniques generals.

Les nostres especificacions de triple «CPC». Triple confidencialitat. Triple privacitat. Triple xifrat. Són totalment legals, de codi obert i també, com no, de maquinari obert.

Tot el nostre desenvolupament ve executat diàriament en un sistema GIT obert i públic a la plataforma Github. Absolutament tot el nostre treball és obert per revisions de la comunitat i el nostre programadors també vénen seleccionats en plataforma de treball col·laboratiu d'inspiració lliure.

Tota, absolutament tota, gran idea i empresa es basa únicament sobre sistemes oberts. L'antiga i antiquada idea d'eines tancades comercials com també de monopolis de controls dels ciutadans és una cosa que ha de ser aixafat el més aviat possible també per clars resultats polítics en una Europa destruïda per part de les cadenes privades.

En la seva versió més avançada nostre IOT de missatgeria privada disposa d'un sistema de jammer ràdio a la finalitat de cobrir emissores no desitjades en l'espai proper.

Cadena de privacitat.

  1. Sistema d'arrencada protegit amb token de seguretat.
  2. Si el sistema ve arrencat sense token de seguretat memòria EPROM posada a zeros automàticament.
  3. Sensor d'empremtes digital per a sistema de entrat d'usuari i contrasenya aleatòria automàtic.
  4. Seqüència numèrica simple d'apagada d'emergència en cas nostra privacitat es vegi compromesa per part de factors externs.
  5. Sistema operatiu de sola lectura des memòria xifrada desbloquejada pel token de seguretat i memòria volàtil també xifrada amb clau embeguda en SIM.
  6. Sistema operatiu de sol text i aplicació de missatgeria IRC oberta automàticament en servidor de missatges ircd encobert per TOR.
  7. Internet a través de mòdem GSM programable en fase d'arrencada. O bé a través d'interfície WiFi amb identificatiu aleatori diari.
  8. Sistema de triple «CPC» amb cadena de privacitat composta per connexió TOR, connexió OpenVPN en TCP i ulterior connexió TOR per missatgeria IRC a la xarxa anònima.
  9. Servidor de missatgeria ircd operatiu sobre xarxa TOR costat server en instàncies de màquines virtuals en sola lectura.